Home > Actueel > Walk In Her Shoes updates

Walk In Her Shoes updates

25 juni 2015

De Walk In Her Shoes challenge was een groot succes! In deze blog posten we updates en delen we foto’s, video’s en ervaringen van deelnemers. O ja, doneren kan nog steeds op walkinhershoes.nl.

Maandag 29 juni

De opbrengst van de Walk In Her Shoes actie gaat naar een project in Peru. Dat heeft CARE vandaag bekendgemaakt. De voorlopige opbrengst is € 21.923, maar dat bedrag kan nog oplopen omdat er nog een paar weken kan worden gedoneerd.

Tijdens de afsluiting van Walk In Her Shoes overhandigde CARE-ambassadrice Maureen Koster (atlete) samen met Michel Jacobs (advocatenkantoor Ploum Lodder Princen) de cheque met het eindbedrag aan CARE programma manager Reintje van Haeringen.

Dankzij het project in Peru krijgen vrouwen in arme gemeenschappen de kans om zelf een inkomen te verdienen en zichzelf en hun omgeving uit de armoede te helpen.

Zondag 28 juni

De #WalkInHerShoes Challenge zit erop. Wij zijn hartstikke trots om te melden dat we €21.923,- hebben opgehaald! Wij willen iedereen bedanken voor de inzet tijdens de actieweek.

Francisca ten Brinke van gezondNU.nl geniet met volle teugen van de #WalkInHerShoes Challange: “Ik zié de paarse lupinen, de hertensporen bij een poeltje (ook water nodig!) en de omgewroete grond door de zwijnen. Hoor de vogels en de wind. Verder niets.”

Ewa heeft vandaag haar doel van 100km behaald. Bedankt voor je inzet, goed gedaan! 

Ook Richard Kooge ging vandaag op pad met de Walk In Her Shoes stappenteller.

Anita heeft nog 3km op de teller voordat zij haar doel heeft bereikt, wij zijn trots!

Zaterdag 27 juni

Er is al meer dan €21.000,- opgehaald door de deelnemers van Walk In Her Shoes!

Ewa trok vandaag dit Poolse bos in voor de Walk In Her Shoes Challenge.

Jeroen liep van zijn huis naar het terrein van Geworteld Wonen om geld op te halen voor Walk In Her Shoes. “Ons team van Geworteld Wonen haalt geld op voor Walk In Her Shoes. Help ons, en help de vrouwen.” Bekijk Jeroen’s oproep hier.

Viènna Dekker heeft ook vandaag weer behoorlijk wat kilometers gelopen. Deze keer liep zij de Wogmeer Polderroute.

Vrijdag 26 juni

Onze wandelaars hebben nu al de doelstelling verdubbeld, er is meer dan €20.000,- opgehaald en de teller loopt nog steeds! Wij zijn trots.

Mariska Bokma wandelde vandaag 42km voor Walk In Her Shoes. In totaal heeft zij nu 75km gelopen en er staat nog 25km op de teller!

Deelneemster Viènna Dekker stuurde ons een aantal mooie foto’s van één van haar wandelingen.

Annemarijn van team Jumani heeft de afgelopen dagen veel gelopen met haar dochters Nika en Julie. Ze moeten nog 11 kilometer maar hebben nu al 535 euro opgehaald, goed bezig meiden! 

Donderdag 25 juni

We zijn de € 18.000,- voorbij! Op naar de € 19.000,-!

José van GezondNu.nl komt erachter dat Walk In Her Shoes toch uitdagender is dan verwacht. “Ik loop niet om te zorgen. Ik kan niet eens zorgen dat ik een paar kilometer loop. En dat is best een trieste conclusie. Ik pak mijn agenda en zet met hoofdletters op zondag: IK GA LOPEN VOOR CARE!”

Christien Stoker is druk bezig met het ophalen van donaties, super!

Woensdag 24 juni

We zijn de € 17.000,- voorbij en de week is pas halverwege!

Je hoeft natuurlijk niet perse in Nederland te lopen… ook in Frankrijk kun je meelopen!

Mouchette heeft inmiddels al 39 kilometer gelopen. “Nog vier dagen te gaan, dus het gaat zeker lukken!”

Vienna Dekker liep vandaag langs het dorpje waar ze is opgegroeid en door de natuur, waar ze witte reigers, sociale koeien en een op een ijsvogel lijkende vogel tegenkwam. “Maar nog mooier dan alle dieren is de ervaring van ruimte die je om je heen ervaart als je over de dijk loopt.”

Dinsdag 23 juni

Vienna Dekker liep 17 kilometer door heuphoog nat gras, langs bosjes, rietlanden, vogels, koeien en schapen. “Het looptempo moest soms drastisch omlaag vanwege onze koeienvlaai-ontwijk-maneuvres.”

Gebke van GezondNU.nl liep de hele dag achter de feiten aan, waardoor ze maar niet aan haar voorgenomen 5 km kon beginnen. “Mijn respect voor alle moeders op deze wereld is groter geworden. Want elke stap is echt wel knap!”

Maandag 22 juni

Maandag was de aftrap van de Walk In Her Shoes challenge, met onder andere Sander de Kramer. Bekijk de video van de start van de challenge.

Vienna Dekker werd de laatste anderhalve kilometer van haar wandeltocht overvallen door een korte maar hevige plensbui. “Ik was binnen 30 seconden doorweekt. ’Ach, het hoort erbij,’ hield ik mezelf voor. En zo is het. Je gaat deze challenge aan, weer of geen weer.

Toon van GezondNU.nl liep op de eerste Walk In Her Shoes dag 20 kilometer en kwam zichzelf tegen. “Ik heb honger en mijn voeten doen pijn.”

Zondag 21 juni

Help ook mee

Doneer nu

Delen

Nieuwsbrief