Vragen over doneren

CARE ondersteunt mensen op de moeilijkste plekken ter wereld bij het opbouwen van een beter bestaan. We bestrijden armoede door ongelijkheid tegen te gaan. Wat bijzonder dat je wil meehelpen om het werk van CARE mogelijk te maken! Word donateur of bekijk andere mogelijkheden om mee te helpen.

CARE werkt graag samen met stichtingen en bedrijven om armoede te bestrijden. Samen bereik je immers meer. Kijk voor alle informatie op onze pagina samenwerken voor stichtingen, fondsen en bedrijven.

 

CARE heeft ruim 75 jaar expertise in noodhulpverlening en armoedebestrijding. Uit al die jaren ervaring hebben we geleerd hoe we het beste ons doel kunnen bereiken, voor een zo groot mogelijke impact. De donatie gaat naar mensen die dit het hardst nodig hebben; mensen die leven in nood, oorlog en armoede. Wij zorgen in ramp- en conflictgebieden voor de eerste noodzakelijke levensbehoeften zoals eten, schoon drinkwater en onderdak. We doen wat nodig is en helpen mensen er weer bovenop te komen. We werken met de mensen zelf in de gemeenschap en geven hen de mogelijkheden om zelfstandig te bouwen aan een betere toekomst. We zorgen dat donaties zo zorgvuldig mogelijk worden besteed. Bekijk hier onze resultaten of lees de jaarverslagen.

Voor trouwe gevers is dat inderdaad mogelijk. Doneer daartoe 5 jaar lang een vast bedrag per jaar en laat dit vastleggen in een schenkingsovereenkomst. Dit hoeft niet langer via een notaris. Schenkingen zijn 100 procent aftrekbaar. Zie voor meer informatie de pagina belastingvrij schenken. Neem voor meer informatie contact op via care@carenederland.org  of bel 070-3105055.

Ja, uiteraard kan dat. Neem contact op via telefoonnmmer 070-3105055 om de wijziging(en) door te geven. We zijn zes dagen per week bereikbaar.

Dank voor je steun tot nu toe. We hebben wereldwijd mensen kunnen helpen mede dankzij jouw bijdrage. Bel ons via 070-3105055 om de wijziging(en) door te geven. Dat kan zes dagen per week.

Het is niet mogelijk om goederen te doneren. De projecten van CARE worden gefinancierd door donaties. Met deze donaties verlenen wij de hulp die het hardst nodig is en kopen wij, meestal lokaal, hulpgoederen in. Dit voorkomt hoge kosten voor opslag en transport, en nog veel beter: het stimuleert de lokale economie.

Overige vragen

Met onze e-mailnieuwsbrief informeren we iedereen over de werkzaamheden van CARE. Mocht je hier geen behoefte (meer) aan hebben dan biedt de afmeldlink onderaan iedere e-mailnieuwsbrief de mogelijkheid om jezelf uit te schrijven.

Op de pagina wervingsrooster van het CBF is het mogelijk om te zien in welke wijken onze wervers op dit moment actief zijn. De wervers dragen zwarte, witte of oranje jassen met het CARE-logo en kunnen zich identificeren. Het werven gaat via een tablet. Onze wervers mogen geen geld aannemen. Neem gerust contact met ons op bij vragen of opmerkingen over de werving via care@carenederland.org of bel ons via 070-3105055.

Elke mening en alle vragen zijn welkom. Stuur een e-mail naar care@carenederland.org, of bel ons op 070-3105055. We reageren zo snel mogelijk. Op de klachten-pagina staat de klachtenprocedure uitgelegd.

We gebruiken de gegevens van onze supporters om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn en te informeren over ons werk. We gaan zorgvuldig om met de gegevens die verstrekt worden aan ons. Dat doen we volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Lees onze privacyverklaring op de pagina privacy statement.

Meer weten over ons werk of heb je een andere vraag?

Mail ons via care@carenederland.org of bel ons via 070-3105055. We staan zes dagen per week voor je klaar.