Samen bestrijden we armoede en ongelijkheid

CARE Nederland werkt nauw samen met de Nationale Postcode Loterij, verschillende institutionele donors, stichtingen en bedrijven.

CARE bestrijdt armoede door ongelijkheid tegen te gaan. Dat doen we wereldwijd in meer dan 100 landen, op de moeilijkste plekken ter de wereld.

We geloven in de kracht van samenwerken met organisaties die onze visie op een rechtvaardige wereld delen. Bedrijven die zich, net als wij, inzetten om de wereld mooier, inclusiever en socialer te maken.
CARE is ervaren in het werken met gemeenschappen en met zowel nationale als lokale overheden. We hebben langdurige aanwezigheid opgebouwd in de landen waar we actief zijn en koesteren opgebouwde relaties.

Partner worden van CARE Nederland

CARE werkt samen met zowel grote multinationals als sociale ondernemingen. Gezamenlijk vinden we oplossingen die bijdragen aan een beter en duurzaam bestaan. Denk aan toegang tot schoon drinkwater, duurzame productieketens of door ervoor te zorgen dat de weerbaarheid tegen klimaatverandering bij kwetsbare gemeenschappen vergroot. We ontmoeten graag nieuwe partners die met ons willen bijdragen aan de ‘Sustainable Development Goals’.

Richard Kooge, Manager Business Development bij CARE Nederland, maakt graag tijd om samen met u de mogelijkheden te doorlopen. Vul het contactformulier hieronder in of mail direct naar kooge@carenederland.org.

Jaarverslagen

Elk jaar maken wij de balans op in een jaarverslag. Wat is er gebeurd met de donaties die ons zijn toevertrouwd? Wie hebben we ermee bereikt? Wat hebben we goed gedaan en wat kan beter? Deze inzichten delen we graag via onze jaarverslagen.

Laat Richard Kooge contact met mij opnemen

Vul hieronder je gegevens in.

* Verplichte velden

Contactpersoon*
Wil je alvast wensen aangeven voor een samenwerking? Wanneer kunnen we je het beste bereiken?
This field is for validation purposes and should be left unchanged.