We bestrijden armoede door ongelijkheidheid tegen te gaan

CARE Nederland werkt nauw samen met de Nationale Postcode Loterij, verschillende institutionele donoren, stichtingen en bedrijven.

CARE bestrijdt armoede door ongelijkheid tegen te gaan. Dat doen we wereldwijd in meer dan 100 landen, op de moeilijkste plekken ter de wereld.

We geloven in de kracht van samenwerken met organisaties die onze visie op een rechtvaardige wereld delen. Bedrijven die zich, net als wij, inzetten om de wereld mooier, inclusiever en socialer te maken. CARE is ervaren in het werken met gemeenschappen en met zowel nationale als lokale overheden. We hebben langdurige aanwezigheid opgebouwd in de landen waar we actief zijn en koesteren opgebouwde relaties.

Partner worden van CARE Nederland

CARE werkt samen met zowel grote multinationals als sociale ondernemingen. Gezamenlijk vinden we oplossingen die bijdragen aan een beter en duurzaam bestaan. Denk aan toegang tot schoon drinkwater, duurzame productieketens of door ervoor te zorgen dat de weerbaarheid tegen klimaatverandering bij kwetsbare gemeenschappen vergroot. We ontmoeten graag nieuwe partners die met ons willen bijdragen aan de ‘Sustainable Development Goals’.

Nieuwsgierig naar een samenwerking?

Neem hieronder contact op of dien een terugbelverzoek in.

Richard Kooge, Manager Business Development bij CARE Nederland, maakt graag tijd om samen met u de mogelijkheden te doorlopen. Vul het contactformulier hieronder in of mail kooge@carenederland.org.

Laat Richard Kooge contact met mij opnemen

Vul hieronder uw gegevens in.

* Verplichte velden

Contactpersoon*
Eventuele wensen voor een samenwerking? Wanneer bent u het beste te bereiken?
This field is for validation purposes and should be left unchanged.