Bedankt voor je steun aan CARE!

Ontzettend veel dank voor al je hulp tot nu toe. Mede dankzij jouw trouwe bijdrage hebben we wereldwijd mensen kunnen ondersteunen. Zo hielpen we de 4-jarige Kristina uit Oekraïne. Vlak na het uitbreken van de oorlog vluchtte ze met haar familie van Mykolaiv naar Lviv op zoek naar onderdak.

De 4-jarige Kristina*

De noodopvang waar Kristina nog steeds verblijft werd mede dankzij jouw hulp razendsnel na de uitbraak van de oorlog geopend. Inmiddels huist de schuilplaats ongeveer 100 bewoners en zijn er al meer dan tweeduizend mensen geholpen, waarvan een derde kinderen. Zo zie je maar hoe groot het bereik van jouw bijdrage is.

Stoppen met doneren

Wil je stoppen met doneren aan CARE Nederland? We begrijpen dat je situatie kan veranderen. Neem contact met ons op om je donatie stop te zetten. Bel ons gerust op 070-310 50 55. Dat kan zes dagen per week, van maandag tot en met zaterdag. We staan altijd klaar voor onze trouwe donateurs.

Wat doet CARE Nederland met je donatie?

CARE ondersteunt wereldwijd bij het opvangen van mensen in noodsituaties zoals in Oekraïne. Helaas is er nog altijd dringend behoefte aan ondersteuning voor meisjes zoals Kristina. Zolang er armoede en ongelijkheid is in de wereld, gaat ons werk onverminderd door. Jij maakt het verschil voor deze mensen!

Daarom is ieder bedrag, groot en klein, van harte welkom. Dankzij jouw donatie kunnen wij:

  • Voedsel, schoon drinkwater, onderdak en medische zorg verzorgen in crisissituaties zoals natuurrampen en conflicten.
  • Gemeenschappen ondersteunen met het herbouwen van hun leven en infrastructuur. 
  • Investeren in projecten die gelijke rechten en kansen voor vrouwen en meisjes bevorderen, bijvoorbeeld door toegang tot onderwijs te vergroten. 
  • Langetermijnprojecten opzetten die gericht zijn op armoedebestrijding, economische groei en duurzaamheid in kwetsbare regio’s.

Je donatie wijzigen

Wil je je donatiebedrag aanpassen of de frequentie van je donaties wijzigen? Voor alle vragen, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag om je donateurschap aan te passen aan je huidige mogelijkheden.