Whocares

Wij geloven dat kleine en grote wereldverbeteraars nodig zijn om de wereld te veranderen. Daarom zijn we Whocares gestart, een kanaal waarop we ondernemende individuen en hun positieve initiatieven in de spotlight zetten. Op Whocares willen we mensen inspireren iets voor een ander te doen. Because we CARE!

 

Een greep uit de berichten van WhoCares:

Whocares

Heet vluchtelingen welkom met het Marhaban-shirt

Op dit shirt staat ‘marhaban’: welkom in het Arabisch. Het is de aller-aller-allersimpelste manier om vluchtelingen hier welkom te heten en zo de wereld met z’n allen weer een stukje mooier te maken. Bestel jouw shirt hier.

Whocares

Zendtijd voor wereldverbeteraars

Heb jij een prachtig idee, plan of initiatief om de wereld mooier te maken? Op het hoofdkwartier van Whocares staat Achterban In De Kast voor jou klaar. Kruip in de kast, vertel je verhaal en Whocares filmt en deelt het op social media. Meld je hier aan.

Whocares

Kom bij het Carepost Team en help daklozen in Amsterdam

Het aantal daklozen in Nederland is de afgelopen jaren verdubbeld. Samen zorgen wij dat hun leven wat dragelijker wordt door in Amsterdam Care Posts op te zetten: winkels en horeca-plekken die aangeven iets voor de daklozen uit de stad te willen doen. Wil jij meehelpen?

Volg Whocares via Facebook of bekijk de laatste berichten op de website.