Home > Help mee > Ondersteun als vermogensfonds of stichting
Wilt u als fonds of stichting graag een bijdrage leveren aan een eerlijke wereld?

Ondersteun als vermogensfonds of stichting

Als fonds of stichting kunt u een waardevolle bijdrage leveren aan een eerlijke wereld door armoede en ongelijkheid te bestrijden. Dit kan door een gift ten behoeve van humanitaire noodhulp bij rampen en conflicten. Past een lange termijn strategie beter bij uw visie? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Het is ook mogelijk om structurele verandering te brengen in levens van mensen wereldwijd door projecten van CARE te ondersteunen die eem looptijd kennen van enkele jaren. In samenspraak met onze relatiemanager kijken we wat er het beste bij uw fonds of stichting past.

Samen met CARE werken aan uw doelstellingen

CARE gelooft dat we samen meer kunnen bereiken. We doen dat door samen te werken met (lokale) hulporganisaties en gemeenschappen. Als CARE Nederland doen we dit al 75 jaar in ruim 20 landen. Binnen het consortium CARE International zijn dit zelfs meer dan 100 landen. Samen met uw fonds of stichting kunnen we nog meer mensen in deze landen bereiken. Aan u de keuze of u een project op het gebied van humanitaire noodhulp, vrouwelijk ondernemerschap, inspraak in besluitvorming of  voorbereiding op klimaatverandering wilt ondersteunen.  Samen met u onderzoeken we welk project of programma het beste aansluit bij de doelstellingen.

 

De voordelen voor u op een rij:

  • Advies op maat voor uw fonds of stichting
  • Een vast contactpersoon; persoonlijk en betrokken
  • Transparantie over de besteding van uw steun
  • Updates over de behaalde resulaten
  • U investeert in een betere toekomst voor mensen
  • Samenwerken met een internationale NGO met uitstekende reputatie

 

 

Laat u vrijblijvend adviseren

Wilt u sparren over welk project of programma het beste bij uw visie en doelstellingen past? Wij denken graag met u mee en voorzien een van een advies op maat.

Vul uw gegevens in via onderstaand formulier en onze relatiemanager fondsen en stichtingen neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Pauline Ebing

 

Uw vaste contactpersoon Pauline Ebing heeft jarenlange ervaring in het verbinden van fondsen en stichtingen aan passende projecten van goede doelen.

 

Wilt u op een bepaalde tijd gebeld worden? Of heeft u duidelijke wensen wat betreft een project dat u wilt ondersteunen? Vul uw wensen hier zo volledig mogelijk in.

Meer weten over ons werk?