Home > Partners > Uw bedrijf in actie

Uw bedrijf in actie

Betrokken medewerkers geven impact. Impact in uw bedrijfsvoering én impact in ons werk voor mensen in de meest kwetsbare gebieden wereldwijd. Steeds meer bedrijven ontdekken de kracht van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Samen in actie komen voor het goede doel inspireert en motiveert.

Walk In Her Shoes

Een origineel voorbeeld om uw medewerkers te betrekken, is de actie Walk In Her Shoes. De actie biedt uw medewerkers de unieke ervaring om in de voetsporen te treden van vrouwen in de meest kwetsbare gebieden ter wereld. Met een virtual reality bril en een loopband leggen ze letterlijk de route af van een jonge vrouw, vluchtend voor het geweld in Aleppo. Of ze lopen mee met een moeder in Somalië die elke dag kilometers aflegt om water te halen. Hierdoor heeft ze geen tijd om haar droom na te jagen: het starten van een eigen bedrijf.

Met de kilometers die uw medewerkers afleggen, ondersteunen ze met elkaar projecten van CARE die de positie versterken van vrouwen en meisjes wereldwijd.

Bovendien stimuleert de  actie de betrokkenheid van de medewerkers en draagt het bij aan de vitaliteit en gezondheid.

Speciaal voor horeca-ondernemers: schenk KRNWTR

KRNWTR en CARE organiseren een actie waarbij horeca-ondernemers een kleine (extra) bijdrage aan hun gasten vragen voor het schenken van kraanwater. De opbrengst gaat naar wereldwijde waterprojecten. SCHENK KRNWTR | RED LEVENS!

Meer informatie

Betrokken medewerkers in actie

Wij denken graag met u mee om de betrokkenheid van uw medewerkers te vergroten met passende CARE projecten en acties. Samen een bijdrage leveren kan al vrij simpel. Denk aan:

  • payroll giving;
  • doneer een kerstpakket;
  • lever een vakantiedag in;
  • collecteer tijdens een personeelsborrel.

Maar ook grotere acties die veel medewerkers (letterlijk) op de been krijgen, winnen aan terrein. Samen in actie komen voor het goede doel vergroot de betrokkenheid van de medewerkers. Kijk op onze Kom in Actie website voor  ideeën om als team de wereld eens stukje mooier te maken.

Voor meer inspiratie:

Wilt u meer info over mogelijkheden om samen te werken?

Neem contact op:

Richard Kooge

+31(0) 6 52 88 28 41

kooge@carenederland.org

Delen

Nieuwsbrief