Werken bij CARE

Ons team bestaat uit slimme, hardwerkende, toegewijde mensen die het verschil willen maken. Het is een eer om iedere dag het werk te mogen doen wat wij doen. Ieder jaar helpen we miljoenen mensen wereldwijd met levensreddende hulp of met tools om hun toekomst in eigen handen te nemen. Van Syrië tot in Zuid Soedan, en van Somalië tot in de Filipijnen. CARE heeft ook een Raad van Toezicht, hier lees je wie hierin zitten.

Dank je wel aan alle supporters en donoren die CARE een warm hart toedragen en ons werk mogelijk maken!

Werken bij CARE

Vacatures

Kom samen met ons de wereld veranderen en strijd voor méér menswaardigheid en minder armoede. CARE Nederland bestaat uit een groep van rond de 45 gedreven mensen die het verschil willen maken. En niet te vergeten maken we deel uit van een netwerk dat bestaat uit mensen uit alle windstreken van de hele wereld, werkzaam in 86 landen.

 

Voor ons snelgroeiende Whocares-platform zoeken wij een:

Online hoofdredacteur (m/v)

20 uur in de week op freelance basis

Over Whocares

Whocares strijdt met daadkrachtige verhalen over ongewone acties van gewone mensen tegen de heersende harteloosheid. En de gevolgen daarvan. Om zo mensen te motiveren om zelf in actie te komen voor een betere wereld. Whocares is een initiatief van humanitaire organisatie CARE Nederland. www.whocares.me

Wat ga je doen?

– Je bent eindverantwoordelijk voor de contentcreatie en het bewaken van de redactieformule

– Je stuurt inhoudelijk en tekstueel de video editors aan

– Je schrijft zelf (korte) teksten voor social media en de website – Je managet de website en verschillende social media kanalen – Je vertaalt (online) marketing campagnes (evt. met commerciële en non-profit partners) in content passend bij de redactieformule

– Samen met de marketingstrateeg zet je samenwerkingen met derden op en bedenkt nieuwe initiatieven

Wie ben jij?

– Jij bent een ondernemer met een online journalistieke/media achtergrond, die samen met de marketingstrateeg het merk Whocares verder uitbouwt. – Je hebt een passie voor het oppikken, delen en initiëren van spraakmakende, inspirerende initiatieven ‘die de wereld een beetje beter maken’.
 – Je bent op de hoogte van maatschappelijke thema’s in binnen- en buitenland. – Je bent goed in het maken van aantrekkelijke online teksten en hebt kennis van SEO. – Je hebt een track record van succesvolle social media content op bereik- en engagement- én revenue-doelstellingen. – Je kunt goed in een team werken en hebt leidinggevende capaciteiten – Ervaring in het maken van sponsored/branded content in samenwerking met zowel commerciële als not-for-profit opdrachtgevers is een pré.

Stuur voor 27 november je sollicitatiebrief en CV naar: aranka@whocares.me

 

Overige vacatures:

Project Officer

Finance Officer

Junior Programme Officer

Support Office Lead

Senior Innovation Manager

 

 

Houd voor meer vacatures de site in de gaten of volg CARE op LinkedIn.