Home > Over CARE > Jaarverslagen

Jaarverslagen

Jaarlijks maken we de balans op in een jaarverslag. Wat is er met uw donatie gebeurd? Wie hebben we ermee bereikt? Wat hebben we goed gedaan en wat kan beter? Die inzichten delen we graag met u via onze transparante jaarverslagen.

Jaarverslag 2019-2020: resultaten, cijfers en budgetten

Het jaarverslag (Annual Report) en de bijbehorende jaarrekening (Annual Accounts), staan vol met resultaten en cijfers over hoe CARE Nederland de haar toevertrouwde budgetten heeft besteed. Al onze jaarverslagen (vanaf 2012) zijn inzichtelijk. Het meest actuele jaarverslag (2019 – 2020) is ook als beknopte versie in het Nederlands beschikbaar:

Beknopt jaarverslag (NL)
Download beknopt jaarverslag

Jaarverslag (ENG)
Download jaarverslag

Blader via smartphone, tablet en pc door de belangrijkste resultaten!

Dynamisch en toegankelijk

Blader via smartphone, tablet en laptop of pc dynamisch door de belangrijkste resultaten. Klik direct naar het werelddeel waar uw  interesse ligt of neem onze jaarcijfers onder de loep. Geen dik boekwerk, maar makkelijk en beknopt. Klik hieronder om het Nederlandstalige interactieve jaarverslag te openen:

Open interactief jaarverslag

Voorgaande uitgebreide jaarverslagen downloaden?

Wilt u de uitgebreide jaarverslagen van voorgaande jaren raadplegen, waarin bijvoorbeeld ook onze financiële verantwoording te vinden is? Dat kan door hieronder op de betreffende afbeelding van een jaarverslag te klikken:

Delen

Nieuwsbrief