De mondiale coronacrisis raakt ons allemaal en natuurlijk is ook uw leven compleet veranderd. Gelukkig zijn in Nederland al de eerste 7 miljoen vaccinaties gezet. Helaas raast het coronavirus nog met verwoestende impact door landen zoals Nepal en India. Ziekenhuizen kunnen de toestroom van patiënten niet meer aan. Mensen sterven omdat er een enorm tekort is aan medische zorg en vaccins.

Voor dit soort uitzonderlijke rampen komt Giro555 in actie en verbindt in een Nationale Actie de 11 samenwerkende hulporganisaties, waaronder CARE Nederland.

 

Ook in andere delen van de wereld is de nood vreselijk hoog. Wereldwijd zijn miljoenen volwassenen en kinderen kwetsbaar. Er is een groot gebrek aan medische hulp en geen uitzicht op vaccinatie. Om mensenlevens te redden is snel actie nodig. Daarom doen wij vandaag een beroep op u. Geef alstublieft nu wat u kunt missen.

Samen met u kunnen we helpen. Hoe eerder hoe beter, want we zijn pas veilig als iedereen veilig is.

Wij verspreiden beschermende kleding voor zorgmedewerkers en maken behandelingen van coronapatiënten mogelijk door de bouw van zorgcentra die wij voorzien van onder andere zuurstof, medische apparatuur en bedden.

Uw steun is nu hard nodig. Doet u mee?

Ja, ik help mee met:

  • € 56,- Basisset medische beschermende kleding voor twee zorgmedewerkers.
  • € 100,- Behandeling met zuurstof voor vier coronapatiënten gedurende een dag.
  • € 262,- Behandeling van een week voor twee coronapatiënten.

Alle donaties, groot en klein zijn welkom en komen ten goede aan Giro555. Alvast hartelijk dank voor uw steun!