Home > Help mee > Kom in actie

Kom in actie

Kom in actie en maak de wereld mooier! Zet u in voor mensen in nood, oorlog of armoede. Op uw eigen manier. Alleen, met vrienden of collega’s. Van een actie op Facebook tot lege flessen inzamelen of meedoen met een hardloopevenement? Uw bijdrage maakt een verschil!

Kom in actie met vrienden, familie of sportclub

Bent u een kei in taarten bakken en doneert u de inkomsten hiervan aan CARE? Laat u uw hardloopprestaties samen met een vriend, of misschien wel uw hele sportclub, sponsoren? Of u het nu alleen of samen doet; doneren was nog nooit zo leuk. U hebt namelijk een leuke dag en mensen in nood wereldwijd hebben een mooiere toekomst. Weet u mensen voor uw actie te winnen? Lees de handige tips voor een succesvolle actie en meld uw actie vandaag nog aan!

Maak nu een actie aan op: voorcare.nl

Kom in actie als bedrijf

Wij denken graag mee om de betrokkenheid van medewerkers te vergroten met passende CARE-projecten en -acties. Samen een bijdrage leveren kan al vrij simpel. Denk aan:

  • Payroll giving
  • Doneer een kerstpakket
  • Lever een vakantiedag in
  • Collecteer tijdens een personeelsborrel

Maar ook grotere acties die veel medewerkers (letterlijk) op de been krijgen, winnen terrein. Samen in actie komen voor het goede doel vergroot de betrokkenheid van medewerkers. Kijk voor ideeën op onze Kom in Actie-website. Maak als team de wereld een stukje mooier.

Meld direct uw actie aan, of laat u inspireren op ons actieplatform: voorcare.nl

Delen

Nieuwsbrief