Home > Help mee > Kom in actie

Kom in actie

Kom in actie en maak de wereld mooier! Zet je in voor mensen in nood, oorlog en armoede. Op je eigen manier. Alleen, met vrienden of collega´s. Van een actie op Facebook tot lege flessen inzamelen of meedoen met een hardloopevent? Jouw bijdrage maakt een verschil!

Kom in actie met vrienden, familie of sportclub

Ben jij een kei in taarten bakken en doneer je de de inkomsten van de verkoop aan CARE? Of laat je jouw hardloopprestaties samen met een vriend of misschien wel jouw hele sportclub sponsoren? Of je het nu alleen of samen doet; doneren was nog nooit zo leuk. Jij hebt namelijk een leuke dag en mensen in nood wereldwijd hebben een mooiere toekomst.Weet jij mensen voor jouw actie te winnen? Lees de handige tips voor een succesvolle actie en meld jouw actie vandaag nog aan!

Maak nu een actie aan op Voorcare.nl

Kom in actie als bedrijf

Wij denken graag  mee om de betrokkenheid van medewerkers te vergroten met passende CARE projecten en acties. Samen een bijdrage leveren kan al vrij simpel. Denk aan:

  • payroll giving;
  • doneer een kerstpakket;
  • lever een vakantiedag in;
  • collecteer tijdens een personeelsborrel.

Maar ook grotere acties die veel medewerkers (letterlijk) op de been krijgen, winnen aan terrein. Samen in actie komen voor het goede doel vergroot de betrokkenheid van de medewerkers. Kijk op onze Kom in Actie website voor  ideeën om als team de wereld eens stukje mooier te maken.

Meld direct je actie aan of laat je inspireren op ons actieplatform Voorcare.nl

Delen