Home > Help mee > Help mee als bedrijf (MVO)

Help mee als bedrijf (MVO)

Steeds meer bedrijven houden zich bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Bedrijven kunnen een enorm verschil maken in de situatie van de allerarmsten in de meest kwetsbare gebieden wereldwijd. CARE gelooft sterk in de samenwerking met het bedrijfsleven. Samen komen we tot nieuwe, slimme oplossingen voor ingewikkelde hulpverleningsvraagstukken.

MVO – Wat levert een samenwerking op?

  • Een mooie invulling  aan uw Corporate Social Responsibility (CSR) of MVO-beleid.
  • Een kans om uw merk te versterken.
  • Inspiratie voor uw medewerkers en klanten om samen in actie te komen.
  • Een internationale NGO als partner met een uitstekende reputatie.
  • Transparante resultaten welke u kunt opnemen in uw jaarverslag.

En uiteraard een goed gevoel!

Delen

Partnerschappen op maat

Wij ambiëren langdurige samenwerkingen met bedrijven, wat een groot commitment is. Daarom kijken we zorgvuldig hoe we elkaar zo goed mogelijk kunnen versterken, want geen bedrijf is immers hetzelfde. Samen kijken we naar uw wensen, behoeftes en doelstellingen.

Met een wereldwijd netwerk en projecten op diverse thema’s, gaan we partnerschappen op maat aan. Heeft u vanuit uw bedrijfsvoering een speciale band met een specifieke doelgroep of land? Deelt u onze drijfveren voor bijvoorbeeld vrouwelijk ondernemerschap, noodhulp, of voorbereiding op klimaatverandering? Dan gaan we graag met u in gesprek.

Samenwerken aan een eerlijke wereld kan op verschillende manieren. Denk aan:

  • Langetermijnondersteuning van een specifiek project of thema.
  • Uitwisseling van kennis en expertise.
  • De inzet van goederen en/of diensten.

H&M Foundation: een voorbeeld van langdurige samenwerking

CARE en H&M Foundation werken samen om de positie van vrouwen uit arme gebieden te versterken. Samen helpen wij vrouwen in arme gemeenschappen om toegang tot ondernemingstrainingen en kapitaal te krijgen. Om zo een bedrijf op te starten of uit te breiden. Vrouwen worden getraind in wat ze nodig hebben. Zoals sales, algemene business-vaardigheden en financiën. Zo verbeteren ze zelf hun toekomst – én die van hun omgeving.

Met dit programma maakt CARE het voor vrouwen mogelijk om hun lot in eigen handen te nemen. Het vergroot hun zelfvertrouwen, waardoor ze de kracht vinden succesvolle ondernemers te worden. Ook leren deze vrouwen de benodigde financiële kennis en zakelijke vaardigheden om zelf een businessplan te schrijven. Dat helpt ze ook de kwaliteit van hun producten te verbeteren en een afzetmarkt te vinden.

Karl-Johan Persson, CEO H&M en bestuurslid van de H&M Foundation vertelt:

The H&M Foundation is proud to announce CARE to drive one of our programs for change. Together we will invest in actions to empower women in developing countries economically, as we are convinced it is a catalyst for positive change.

Zij gingen u voor:

Vrijblijvend advies

Sparren over welk project of programma het beste bij uw visie en doelstellingen past? Wij denken graag mee en voorzien u van advies op maat.

Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier. Onze Manager Corporate Relations neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw vaste contactpersoon Richard Kooge heeft jarenlange ervaring in het verbinden van organisaties aan passende projecten van CARE.

 

U kunt hier alvast uw wensen voor een samenwerking kenbaar maken. Ook kunt u aangeven wanneer we u het beste kunnen bereiken.

 

Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief