Unieke tas van designer Omar Munie te koop

Omar Muni met tas

Wie wil er niet shinen met een Limited edition Marhabag? Ontworpen én gesigneerd door Omar Munie Clothing. Eerder al kochten koningin Maxima, Hillary Clinton en Oprah een tas van deze Haagse designer.  Nu kun jij een waanzinnige tas kopen en steun je ons werk. Grijp hier je kans: Ga naar de veiling

Het populaire platform Whocares organiseerde deze veiling naar aanleiding van Wereldvluchtelingendag. Whocares is een initatief van CARE  en strijdt met daadkrachtige verhalen over ongewone acties van gewone mensen tegen de heersende harteloosheid. Om zo mensen te motiveren om zelf in actie te komen voor een betere wereld.

Over Omar Munie

Wereldwijd lopen vrouwen weg met de tassen van Munie. Oprah Winfrey, Hillary Clinton en koningin Maxima hebben allemaal een exemplaar en deze beroemde ontwerper komt gewoon uit Den Haag. Omar Munie is zelf gevlucht uit Somalië op zijn 9e en begrijpt als geen ander wat het inhoudt om  vluchteling te zijn. Momenteel worden zijn tassen wereldwijd verkocht, in onder andere Macy’s New York, Harrods in Londen en Lafayette in Parijs.

Samenwerking met online veilingsite

De veiling is opgezet in samenwerking met Online keukenveiling.nl en Troostwijk veilingen. Zo gaat de opbrengst van de tassen voor 100% naar het goede doel. Achter de eerste 5 gesigneerde kavels van Omar Munie zijn onder andere schilderijen van Herman Brood en Anton Heyboer te koop.

Wil je een bod doen, bezoek dan hier de veiling.