CARE viert Internationale Vrouwendag

March4Women

Wereldwijd staat CARE voor gendergelijkheid en het bestrijden van armoede. Om dit te bereiken hebben vrouwen een stem nodig in politieke besluitvorming, moeten ze economisch onafhankelijk kunnen zijn en kunnen leven in een veilige en gezonde omgeving.

Dat is niet altijd vanzelfsprekend. Stereotypen en ongelijke kansen kunnen in de weg staan. Maar als vrouwen de kans krijgen om hun talenten en dromen te verwezenlijken, zijn zij een enorme krachtbron.

Samen veranderen vrouwen de wereld
Onze heldinnen laten dit zien. Wanneer vrouwen hun stem laten horen, een bedrijf kunnen starten en klimaatverandering bestrijden, hebben zij impact. Samen veranderen vrouwen de wereld. De verhalen van Selvamalar uit Sri Lanka, Mediatrice uit Burundi, Claudia uit Guatemala en Hind uit Jemen zijn hier het levende bewijs van. Vrouwen die onder welke omstandigheden dan ook, laten zien wat zij in hun mars hebben. Zij zijn een inspirerend voorbeeld voor andere vrouwen.

Internationale Vrouwendag 2018
In het kader van Internationale Vrouwendag 2018 vieren we alle overwinningen en successen van vrouwen wereldwijd. Because we got this.

Raak geïnspireerd door de indrukwekkende verhalen van Selvamalar, Mediatrice, Claudia en Hind of deel jouw #WeGotThis-moment.