Home > Help mee > Schenk via testament

Schenk via testament

Met een bijdrage uit uw nalatenschap helpt u CARE om haar doelstellingen te behalen. Met uw gift redden wij levens en geven we mensen in nood, oorlog en armoede een betere toekomst. Samen met u geven wij mensen wereldwijd, specifieke vrouwen en meisjes,  de kans op eigen ontplooiing en de mogelijkheid om zichzelf zo optimaal mogelijk te ontwikkelen.

Nalaten aan goede doelen is vrijgesteld van erfbelasting. Het hele erfdeel komt ten goede aan projecten van CARE. U kunt dit bij een notaris regelen of u doet dit eenvoudig online via NuTestament.

Erfgenaam

U kunt CARE opnemen in uw testament als (mede) erfgenaam. CARE ontvangt een percentage van uw nalatenschap. U beslist zelf welk percentage.

Legaat

U kunt CARE in uw testament opnemen middels een legaat. CARE ontvangt een vast geldbedrag of een goed, zoals een huis of kunstwerk. Het goed wordt geveild en de opbrengst gaat naar CARE projecten.

Fonds op Naam

Een Fonds op Naam komt tot stand via een schenking of bij een testament. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden van deze vorm van nalaten.

Regel het  eenvoudig online bij NuTestament

Help mee

Doneer nu

Delen