Home > Help mee > Schenk via testament

Schenk via testament

Met een bijdrage uit uw nalatenschap helpt u CARE om haar doelstellingen te behalen. Met uw gift redden wij levens en geven we mensen in nood, oorlog en armoede een betere toekomst. Samen met u geven wij mensen wereldwijd, specifieke vrouwen en meisjes,  de kans op eigen ontplooiing en de mogelijkheid om zichzelf zo optimaal mogelijk te ontwikkelen.

Vrijgesteld van erfbelasting

Nalaten aan goede doelen is vrijgesteld van erfbelasting. Het hele erfdeel komt ten goede aan projecten van CARE. U kunt dit bij een notaris regelen of u doet dit eenvoudig online via NuTestament.

Erfgenaam

U kunt CARE opnemen in uw testament als (mede-)erfgenaam. CARE ontvangt een percentage van uw nalatenschap. U beslist uiteraard zelf welk percentage.

Legaat

U kunt CARE opnemen in uw testament middels een legaat. CARE ontvangt een vast geldbedrag of een goed, zoals een huis of kunstwerk. Het goed wordt geveild en de opbrengst gaat naar CARE-projecten.

Fonds op Naam

Een Fonds op Naam komt tot stand via een schenking of bij een testament. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden van deze vorm van nalaten.

Regel het  eenvoudig online bij NuTestament

 

 

Help ook mee

Doneer nu

Delen

Nieuwsbrief