Home > Help mee > Kom in actie > SCHENK KRNWTR | RED LEVENS!

SCHENK KRNWTR | RED LEVENS!

KRNWTR en CARE organiseren een actie waarbij horeca-ondernemers een kleine (extra) bijdrage aan hun gasten vragen voor het schenken van kraanwater. De opbrengst gaat naar wereldwijde waterprojecten. SCHENK KRNWTR | RED LEVENS!

Win-win

Als horeca-ondernemer is dit voor jou meer dan een win-win:

– met het serveren van kraanwater voor een goed doel maak je een sympathiek gebaar naar je gasten;
– kraanwater is veel beter voor het milieu;
– je schenkt niet alleen water aan je gasten, samen schenk je schoon drinkwater aan mensen in Zuid-Soedan, Jemen en Peru;
– op deze manier ben je  bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Makkelijk meedoen

Als ondernemer bepaal je zelf het bedrag dat je (extra) vraagt voor de fles of karaf kraanwater. Je voert ‘kraanwater’ met 0% btw  in op je kassasysteem. En aan het eind van de maand kun je precies zien wat je als gift kunt overmaken.

Wij helpen mee

Wij zorgen voor  leuke flessenhangers en promotiekaarten, zodat je direct aan de slag kunt.  En heel praktisch:je schenkt aan een goed doel. Dit is een gift en kun je opvoeren bij de belastingaangifte. Van CARE ontvang je het bewijs van de gift.

Hier doen we het voor

Gebrek aan water bedreigt wereldwijd miljoenen levens. Water is niet alleen nodig als drinkwater, maar ook voor vee, landbouw en hygiëne. In bijna alle projecten van CARE is dit dan ook een essentieel onderdeel.  Zoals in het droge Zuid-Soedan, waar we waterpompen installeren waar de bevolking veilig drinkwater kan halen. En met irrigatiesystemen in het hooggebergte van Peru zijn boerengezinnen verzekerd van een goede oogst.

Interesse? Mail ons op krnwtr@carenederland.org

 

Delen

Nieuwsbrief