Walk in Her Shoes

In juni 2015 organiseerden wij voor de eerste keer een bijzondere challenge: de Walk in her Shoes Challenge. Deelnemers haalden geld op voor vrouwen en meisjes wereldwijd en liepen een afstand naar keuze tijdens de Walk In Her Shoes actieweek. Het was een groot succes.

Vandaar dat wij deze fantastische actie ook in 2016 hebben uitgevoerd! Opnieuw waren er veel aanmeldingen en is er in totaal €19.201,- opgehaald voor een betere toekomst van vrouwen uit arme gemeenschappen.

In 2017 kun je met jouw bedrijf deelnemen aan Walk In Her Shoes, binnenkort kun je hier meer lezen.

Kom in actie

Wil je CARE op een andere manier actief steunen? Dat kan!

Door je eigen actie te organiseren maak je deel uit van het grootste netwerk van kleine en grote wereldverbeteraars. Op jouw manier kun je bijdragen aan een menswaardig bestaan voor iedereen. Dat kan bijvoorbeeld door een sponsorloop te houden of geld in plaats van een cadeau te vragen voor je verjaardag.

We hebben alvast wat ideeën op een rij gezet.

  • Organiseer een sponsorloop, voetbal-, hockey- of fietswedstrijd
  • Organiseer een benefietconcert
  • Verkoop je oude spullen op een rommelmarkt
  • Vraag in plaats van een cadeau geld voor je verjaardag of afscheidsfeest
  • Doe een oproep op Facebook of Twitter
  • Maak zelf sieraden, boekenleggers of cupcakes en verkoop ze
  • Verzamel lege flessen en doneer de opbrengst
  • Kom in actie met je school

Heb je een leuke actie bedacht?
Laat het ons weten. Mail ons via info@carenederland.org

Anouk, Djazzelyn, Lieke en Roos uit groep 5 van basisschool De Kinderbrug in Rijpwetering hebben € 40 opgehaald om de Syrische vluchtelingen te helpen. Ze hebben het bedrag gedoneerd aan CARE Nederland. Heel hartelijk bedankt!

Op de foto: Lieke, Anouk en Djazzelyn (Roos was ziek)

CARE bedankt alle leden van Rock Oud Loud Zwolle en Rock OuD Loud Kampen. Zij haalden op 8 november 2015 €713,85 op tijdens hun benefietconcert voor CARE, wat een mooi bedrag! Deze opbrengst gaat CARE inzetten voor de opvang van vluchtelingen in de Balkan.

Stichting Ride 4 Women’s Rights, oftewel R4WR,  fietst voor vrouwenrechten (en voor CARE).

Wat zijn wij trots op Bernadette & Talina uit Leerdam.
Tijdens de jongerenmanifestiatie ‘Zeg Nee tegen armoede’ deden zij mee aan een spreekwedstrijd en hierdoor hebben zij het werk van CARE op fantastische wijze onder de aandacht gebracht. Bedankt!